Traffic Monsoon

 

  This site on english

 

HAR DU EN BUSINESS?

VILL DU HA MER TRAFIK TILL DEN?

 

 

 en fullständig översyn och Guide Om

TrafficMonsoon

 

Vad är TrafficMonsoon?

TrafficMonsoon är en internationellt företag specialiserad på annons- och intäkts företag. Deras tjänster ger hög kvalitet på reklam riktad till människor som söker efter ett sätt att tjäna pengar på nätet tillsammans med fullständig sekretess, online-säkerhet, effektiv kontohantering, och ett engagerat supportteam.

Vem kan dra nytta av denna verksamhet?

Denna verksamhet är byggd så att den tillfredsställer varje online arbetare. Både annonsörer och gratis medlemmar kan finna tillfredsställelse med TrafficMonsoon.

Du kan använda TrafficMonsoon som:
- reklam plattform för att få nya kunder och återförsäljare till ditt företag.

- Inkomstkälla genom att delta till systemet för intäktsdelning.
- Inkomstkällan som en affiliate marknadsförare.

 

Vilka tjänster har TrafficMonsoon erbjuda?

TrafficMonsoon är en hybrid reklam webbplats. De fyra huvudfunktionerna på denna webbplats är Traffic Exchange, den inkomstdelning, Cash Länkar och Affiliate Program. Traffic Exchange Du kan besöka webbplatser för att tjäna reklam krediter och visa din webbplats till andra medlemmar.


Intäktsdelning
TrafficMonsoon erbjuder upp till 110% cashback på dina annonspaket köp.

Cash Länkar
Tjäna $ 0,001 till $ 0,02 för varje kassa länk som du besöker.

Affiliate Program
Tjäna 10% provision på varje återförsäljares köp.
Tjäna 100% provision per återförsäljares cash länk klick.

***********************************************

$$$$$ Titt på dessa VIDEOS $$$$$

Traffic Monsoon Explained - RevenueSharing.Club

Trafik Monsoon Video Förklarar på 2 minuter  

Traffic Monsoon - Tjäna Fantastic pengar! - Bank $ 100-tals varje timme

 

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

 

 

<- Och nu ... Klicka på "Join Now" och registrera dig gratis ->

 


Om du är redo att ta ditt företag till en annan nivå

Dela med dig av upp till 110% - 10% Affiliate Program

Hur man tjänar pengar med

TrafficMonsoon

Det finns fyra sätt att tjäna pengar med hjälp av TrafficMonsoons tjänster. Vissa väljer att använda bara en eller två av dem, men jag tror att det bästa sättet för att optimera dina inkomster är att använda alla fyra. Men naturligtvis, du är din egen chef och du bestämmer vad som är bäst för dig.

Cash Länkar

Kontant Länks principen betalar för klick annonser. Det hjälper medlemmarna att öka sina inkomster. TrafficMonsoon är mycket konkurrenskraftiga på den betalda till klick (PTC) branschen sedan inte många PTC erbjuder så mycket vinst som TrafficMonsoon gör. Om du vill optimera dina inkomster 100%, föreslår jag att klicka på tillgängliga cash länkar varje dag. Dessutom kan det få dig att upptäcka en lönsam möjlighet från annonser du besöker.

Det finns fyra typer av Cash Länkar till klicka:

 • $ 0,001 cash länkar med 5 sekunder timer.
 • $ 0,005 cash länkar med 15 sekunder timer.
 • $ 0,01 kontant länkar med 30 sekunder timer.
 • $ 0.02 kontant länkar med 60 sekunder timer.

Adpacks och Delnings Positioner

Denna funktion är enligt min mening den mest kraftfulla av alla TrafficMonsoon reklam paket. Adpack priset är $ 50.

I Denna combo paketet ingår 3 tjänster:

 • 1000 Reklam Credits: TrafficMonsoon kommer att ge 1.000 besökare till din webbplats, som kommer från ett nätverk av många reklam- webbplatser. Detta innebär att din annons kommer att nå en mycket stor publik av potentiella kunder.
 • 20 Pay-Per-Click Banner Credits: Din banner kommer att få ett obegränsat antal visningar tills den får 20 klick. Folk som klickar på din banner är oftast intresserade av vad som visas på den. Det betyder att chanserna för att få en återförsäljare eller generera en försäljning är mycket höga.
 • 1 Delnings Position: Varje adpack köp låser dig i en delningsposition i TrafficMonsoon. Det delningsläget ger dig möjlighet att dela intäkterna på alla TrafficMonsoon försäljning. En aktiv delningsläge tjänar du pengar tills den når $ 55. Det innebär en avkastning på 110% på adpack priset. I slutet du gör en vinst på $ 5 och 1000 reklamkrediter och 20 PPC banner klick per adpack köp (när delningsläget förfaller).

Kom ihåg att du behöver för att surfa minst 10 platser var 24 timmar i trafikutbyte att kvalificera sig för att tjäna pengar på dina aktiva delningspositioner.

Att lära sig strategier om hur du kan utnyttja dina inkomster med adpack funktionen, sänd ett e-mail till [javascript protected email address]

 

Återförsäljare/Referrals

TrafficMonsoon erbjuder en mycket generös incitament för initiativtagarna. När du tar in en återförsäljare på TrafficMonsoon kommer du tjäna bra provision:
 • 10% provision på varje köp (utom kontant länkar)
 • 100% provision per kontanter länk klick

Detta innebär att varje återförsäljare du får på TrafficMonsoon, kan du tjäna provision på. Som fria medlemmar, kommer du att tjäna pengar på alla kontant (cash links) länkar de klickar på. Som annonsör kommer du tjäna 10% provision varje gång de köper en tjänst.

Kom ihåg att du behöver att surfa minst 10 platser (sidor) var 24 timmar i trafikutbyte att kvalificera sig för att tjäna provision på dina återförsäljares kontant länks klick.

 

Reklamtjänster

Eftersom TrafficMonsoon är i reklambranschen, kan du definitivt göra pengar genom att använda dina reklamtjänster. En del tycker att det är svårt att få återförsäljare eller generera försäljning. I själva verket kan det ta några försök innan man får kunder till sin verksamhet. Jag skulle föreslå att prova olika banners, landningssidor, för att se vilket som ger dig de bästa resultaten.

Du har ingen budget för att marknadsföra ditt företag?
Detta är inte ett problem. Du kan få reklam krediter gratis med hjälp av Traffic Exchange!
Gratis medlemmar tjänar 1 reklam poäng för varje 2 sidor de surfar i Traffic Exchange funktionen. Varje kredit kommer att ge dig en besökare till din webbplats.
Så fort du köper reklam tjänst (för så lite som $ 1,00), blir du en uppgraderad medlem för evigt. Då tjänar du en reklam kredit för varje sida du surfar.

Här är alla andra reklamtjänster som du kan köpa för att få kunder till din webbplats:

Banners: Du kan köpa banner klick för $ 0,25 per klick. Dessa klick kommer att göras av medlemmar som personligen vill klicka på den, för att de blev intresserade av den.

Textannonser: Du kan köpa textannonsklick för $ 0,25 per klick. Dessa klick kommer att göras av medlemmar som personligen vill klicka på den, för att de var intresserade av den.

Traffic Exchange: Du kan köpa trafikutbyte krediter som kommer att visas till TrafficMonsoon användare som surfa i Traffic Exchange.

Massive Trafik: Du kan marknadsföra din webbplats till ett nätverk av många externa webbplatser och TrafficMonsoon medlemmar. Detta gör att du kan visa din webbplats till en mycket stor publik av potentiella kunder.

Logga in Annons: Du kan marknadsföra din webbplats för alla användare som loggar in på sitt konto i en dag.

Startsida: Din kan marknadsföra din webbplats i trafikutbyte funktionen som första sida varje användare kommer att se en dag.

************************************************** *********************

 

Strategier

Här är några strategier jag delar med dig för att optimera dina inkomster. De flesta av dem är kopplade till adpack / delningsläget tjänsten.

 

Dela med dig av upp till 110% - 10% Affiliate Program

 

Öka din inkomst och reklam vidd

(100% Återköp)

En mycket kraftfull aspekt av adpack tjänsten är att du kan öka din inkomst och reklam vidd med det. Eftersom du tjänar $ 5 vinst när adpacken förfaller, kan du återköpa en ny adpack att få fler reklamkrediter och generera en ny $ 5 vinst. Ju mer du återköper, desto fler adpacks får du och desto mer vinst får du. 

TrafficMonsoon lanserades den 10 oktober 2014. Sedan starten har den genomsnittliga dagliga inkomsten varit $ 1 (2%) dagligen per aktiv adpack. Detta innebär att varje aktiv adpack tjänar du ungefär $ 1 dagligen i 55 dagar, baserat på aktuell statistik. Så, 50 dagar efter adpack köp, bör du ha $ 50 i dina inkomster balans, tillräckligt för att köpa en ny adpack!

Behåll din inkomst och reklam vidd (91% Återköp / 9% Utbetalnings)

Denna strategi är mycket bra att följa om du vill fortsätta att göra en god inkomst på lång sikt och hålla ett konstant flöde av nya reklamkrediter. Så fort du når ditt mål av aktiva adpack positioner, kan du använda denna strategi för att upprätthålla antalet aktiva adpack positioner du har och ta ut dina vinster. Beräkningarna är ganska lätta. Du tjänar $ 55 per adpack. Varje adpack kostar $ 50. Det betyder att du gör $ 5 vinst per adpack köp (när adpacken förfaller). Du kan göra ett uttag på $ 5 för varje $ 55 du tjänar, så du kommer alltid att kunna återköpa en ny adpack samtidigt som du tar ut dina vinster. Den ligger på $ 5 / $ 55 = 1/11 = ~ 9% av dina inkomster i utbetalningsförhållande. Det enklaste sätt att gör denna strategi baserad på ditt antal aktiva positioner:

 

 • Få en active positioner: Återköp 2 adpacks med dina inkomster och uttag nästa $ 10. Upprepa sedan de två föregående stegen.
 • Mer aktiva positioner: Återköp 10 adpacks med dina inkomster och uttag nästa $ 50. Upprepa sedan de två föregående stegen.
 • Många aktiva positioner: Återköp 20 adpacks med dina inkomster och ett uttag nästa $ 100. då upprepar de två föregående stegen.

Du kan göra din egen återköp / utbetalning plan, men om du vill följa denna strategi som du behöver för att hålla 91% återköpa / 9% utbetalningsförhållande.

************************************************** *****
$
$
$
$
$
$

10 steg guide för att ställa in ditt konto och kunna köpa adpacks.

 

1.  Klicka på den här länken  för att komma till TrafficMonsoon webbplats. Registrera dig genom att klicka på länken "Registrera" på toppen eller "Registrera" länk på menyn. . Båda fungerar

PS: TrafficMonsoon ber dig att ange ditt telefonnummer så att din upline skulle kunna nå dig. Men, om du inte vill dela den, så kan du lämna fältet tomt och det kommer att fungera. "Uttags Code" är ett lösenord måste du skapa för högre säkerhet när du gör ett uttag. Så var noggrann att skriva upp det!

 

************************************************** ****************

     

2- Logga in på ditt konto: Skriv in ditt användarnamn, ditt lösenord och klicka på "Fortsätt" -knappen.

Det finns ofta en "inloggnings annons" för att visa i 10 sekunder när du loggar in. Det är en reklamtjänst som erbjuds av TrafficMonsoon till advertisiers. Det tjänar mer intäkter att dela med medlemmarna. Klicka bara på "Tillbaka till instrumentpanelen" knappen när timern är klar. Om du inte kan nå instrumentpanelen genom att klicka på "Tillbaka till instrumentpanelen", är det förmodligen för att du har "AdBlock" plugin aktiverat i din webbläsare. Du måste stänga av den på TrafficMonsoon att kunna använda webbplatsen.

************************************************** **************

3- Besök 10 webbplatser från traffic exchange genom att klicka på "Start Surfing" -knappen på toppen av sidan.

Jag föreslår för att besöka 10 webbplatser två gånger per dag, för att vara säker på att timern aldrig upphör att gälla!

 

************************************************** *************

4- För varje sida, måste du vänta 20 sekunder till timers slut. Sedan måste du ange capthca, klicka på "Credit Klicka på" knappen. Klicka sedan på "Nästa Site för att fortsätta surfa.

När du har genomfört minst 10 annonser, kan du klicka på" Tillbaka till konto "-knappen i stället för" Nästa Site ".

************************************************** *************

 

5- Klicka på '20 PPC / 1000 TE Credits "för att köpa en annonspaketet.

*******************************************

6 Klicka på "Setup En ny Bannerannons" gröna knappen för att ställa in banner du vill använda.

*********************************************

 

7- Välj storleken på din banner (3 alternativ). Ange titeln på din kampanj, url på länken och banner länken. Klicka sedan på "Spara" knappen och du kommer att testa din banner länk.
*********************************************
8- Vänta 10 sekunder tills timer är slut. Klicka sedan på "Tillbaka till mina annonser".

Om din webbplats inte visas i testfönstret kan du redigera din url på länken för att rätta till det. Klicka på "Detaljer" knappen bredvid din banner och göra ändringar. Du kan ställa in ett obegränsat antal banners.

************************************************** *************************
9- Välj banner du vill lägga till och klicka på den gröna "Köp Adpack" -knappen bredvid det.
******************************************
10 Ange  mängden AdPacks du vill köpa och välj din betalning processor. Klicka sedan på "Preview" -knappen. Det totala beloppet inklusive processor avgifter kommer att visas. Klicka sedan på "Betala nu" -knappen för att bekräfta betalningen.

 

När betalningen är bekräftad, kommer en annons länk skapas med banner länken du angav och det kommer att krediteras 1000 ad krediter multiplicerat med mängden adpacks du precis köpt. (Exempel: Du köper 2 adpacks på din banner, så att du får 1000 x 2 = 2000 annons krediter på din länk). Du kan se dina aktiva annonslänkar genom att klicka på "Mina webbplatser" länken på menyn till vänster.


 

 

Skicka iväg din fråga/frågor så hjälper jag dig!

 

 


(Lämna tom)

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)